Aanmelden voor nieuwsbrief

De Delftse geschiedenis is compleet!

Zondag 6 maart overhandigde voorzitter Willem Merens het eerste exemplaar van deel 2 van de Delftse stadsgeschiedenis aan wethouder Aletta Hekker.

In een bomvolle Van der Mandelezaal luisterden zo'n 350 gasten geboeid naar de lezingen van auteur Arhur Japin en schrijver van deel 2 Ingrid van der Vlis.Wethouder Hekker nam het eerste exemplaar in ontvangst en reikte vervolgens het boek uit aan drie nieuwe Delftenaren. Na afloop startte de verkoop van het boek (introductieprijs: € 34,95) en konden de kopers hun boek laten signeren. Beide delen zijn vanaf nu te koop bij o.a. diverse Delftse boekhandels.

 

De geschiedenis van Delft is nooit af

In maart verscheen het tweede en laatste deel van de Geschiedenis van Delft. Hoofdredacteur Gerrit Verhoeven blikt terug op een project van jaren. Drie jaar lang mochten Ingrid van der Vlis en ondergetekende hier maandelijks verslag doen van het werk aan de stadsgeschiedenis. In november 2015 en maart 2016 verschenen onze boeken, samen bijna duizend bladzijden. Een mooi moment om eens terug te kijken.

Lees meer...
Enthousiasme bij voormalig DSM medewerkers

Veel enthousiasme voor ons project bij de presentatie op de jaarlijkse landelijke DSM seniorendag